211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Athens Stage: 2 μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων για το σχήμα του

στάθης ξενος και σερετη στη σκηνη του Athens Stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στάθης Ξένος, Εβίτα Σερέτη και Τους ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το Athens Stage, το γνωστό νυχτερινό κέντρο στις 3 γέφυρες της οδού Λιοσίων, επέστρεψε φέτος με ένα εντυπωσιακό σχήμα που έκανε την πρεμιέρα του στις 6 Οκτωβρίου 2023. Πλέον, μετρά δύο μήνες επιτυχημένης παρουσίας στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και συνεχίζει ακάθεκτο.

Φέτος, το αγαπημένο στέκι καλωσορίζει τον Στάθη Ξένο, ο οποίος είναι ο οικοδεσπότης του κέντρου για ακόμα μια σεζόν. Μαζί του, στη σκηνή, βρίσκονται η Εβίτα Σερέτη και ο τράπερ TUS. Ένα εξαιρετικό τρίο που είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στη νυχτερινή Αθήνα.

Athens Stage: 2 μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων για το σχήμα του

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, σαξόφωνο και κείμενο

 

Το Athens Stage, που βρίσκεται στην περιοχή των 3 γεφύρων, στην οδό Λιοσίων, έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου με μεγάλη επιτυχία. Μετά από τον χειμώνα του 2022, όπου η Γωγώ Τσαμπά ήταν στο τιμόνι, η σκυτάλη πήραν ο Στάθης Ξένος και ο Θοδωρής Βερλής, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Φέτος, όμως, ο Στάθης Ξένος είναι ο οικοδεσπότης του κέντρου για μια ακόμα σεζόν, έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Εβίτα Σερέτη.

Ο Στάθης Ξένος, ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές του λαϊκού τραγουδιού.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024