211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Με ποιο σχήμα διασκέδασαν πρόσφατα;

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιαk περπατούν χέρι χέρι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το διάσημο ζευγάρι απόλαυσε ένα μοναδικό σχήμα.

Μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο στη νυχτερινή Αθήνα έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και η σχεδιάστρια μόδας απόλαυσαν το πρόγραμμα με πρωταγωνίστρια τη Μαρινέλλα, την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, στο Νox Athens όπου εμφανίζονται κάθε Τετάρτη βράδυ.

Φυσικά, το διάσημο ζευγάρι δεν έλειψε να επισκεφθεί τα καμαρίνια και να φωτογραφηθεί μαζί με τη μεγάλη σταρ του ελληνικού τραγουδιού που για ακόμα έναν χειμώνα πρωταγωνιστεί στη διασκέδασης της Αθήνας.

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Με ποιο σχήμα διασκέδασαν πρόσφατα;

Ο τραγουδιστής, που έχει συνεργαστεί με την σπουδαία τραγουδίστρια στο παρελθόν, δεν θα μπορούσε να χάσει την επιστροφή της στις μουσικές σκηνές. Αφού απόλαυσαν το πρόγραμμα, ο τραγουδιστής με την Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στο καμαρίνι της Μαρινέλλας, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί.

 

Παράλληλα, ο διάσημος καλλιτέχνης και η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησαν μια πολύ δυναμική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, στην ίδια πίστα. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα στα τέλη Οκτώβρη για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πλέον, ολοκληρώνονται σχεδόν δύο μήνες επιτυχίας για το σχήμα ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική. Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024