211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πάριος: Η αναπάντεχη ανάρτηση για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Γιάννης Πάριος που τραγουδάει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια από τις σπάνιες αναρτήσεις του. 

Ο Γιάννης Πάριος σπάνια κάνει αναρτήσεις στο Instagram και αυτές έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά του βήματα όπως είναι η κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού ή σε κάποια επικείμενη ζωντανή εμφάνισή του. Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής έκανε μία διαφορετική ανάρτηση, αναδημοσιεύοντας σε story του απόσπασμα συνέντευξης του Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής στο βίντεο εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Πάριο και τη φωνή του. “Για εκείνον που δεν κρύβω ποτέ τον θαυμασμό μου και την αγάπη μου είναι ο Γιάννης Πάριος”, είπε ο Νίκος Οικονομόπουλο ο οποίος για ακόμα μία σεζόν, συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του συνεργασία με την πίστα του Fantasia 2023. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, και το πρόγραμμα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πάντα πρόσχαρος και γεμάτος ενέργεια, ο διάσημος τραγουδιστής ανεβαίνει στην πίστα του αγαπημένου νυχτερινού μαγαζιού της Αθήνας και πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων που κλέβουν τις εντυπώσεις και καταχειροκροτούνται από το κοινό.

Ο Γιάννης Πάριος ανήρτησε το απόσπασμα και έγραψε: “Γεια σου ρε Νικόλα”.

Γιάννης Πάριος: Η αναπάντεχη ανάρτηση για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Γιάννης Πάριος | Η αναπάντεχη ανάρτησή του για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η παλιά συνεργασία Πάριου – Οικονομόπουλου:

Να θυμίσουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί επί σκηνής – εκείνης του Fever – τη χειμερινή σεζόν 2010 – 11. Μια κορυφαία μουσική συνάντηση που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στη διασκέδαση τότε. Δείτε απόσπασμα παρακάτω.

«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είναι κατά τη γνώμη μου, ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής, που η φωνή του συντροφεύει τις ζωές μας για σαράντα χρόνια. Με τον Γιάννη περάσαμε μοναδικά. Συναντιόμασταν στις δέκα στα καμαρίνια και κουβεντιάζαμε. Για τη ζωή, για την πραγματικότητα γύρω μας, για το τραγούδι», είχε δηλώσει την περίοδο εκείνη ο τραγουδιστής.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024