211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στην κορυφή το τραγούδι «Ελπίδα»

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο Official Greek Annual IFPI Airplay Chart 2023.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γνωρίζει ακόμα μια πολύ μεγάλη επιτυχία: το single «Ελπίδα» κατέκτησε την κορυφή του ετήσιου Official Greek IFPI Airplay Chart 2023.

Tο «Ελπίδα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και θα περιλαμβάνεται στο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» είναι ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λεμονή Σκοπελίτη, μία πλούσια κι ενδιαφέρουσα μουσική παραγωγή που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του ο αγαπημένος τραγουδιστής. Την παραγωγή έκαναν ο ίδιος και ο Μάριος Ψιμόπουλος. Το ιδιαίτερης αισθητικής music video σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Το 2023 για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήταν εξίσου δημιουργικό και στις live εμφανίσεις, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, συναυλίες που έγραψαν ιστορία.

Η καλοκαιρινή περιοδεία «Elpida Tour by Coca-Cola», σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο, παραγωγή της Panik Live, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων και προσέλευσης.

Τη σεζόν 2024, τον αγαπημένο καλλιτέχνη απολαμβάνουμε στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού. O διάσημος καλλιτέχνης ήρθε στη Θεσσαλονίκη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Η πρεμιέρα του έγινε την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023, ενώ είναι κοντά μας με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από τον αγαπημένο καλλιτέχνη, σε μια από τις σπάνιες σεζόν που τραγουδάει στη συμπρωτεύουσα χειμώνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024