211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βοτανικός: Η ηθοποιός που διασκέδασε με το πρόγραμμα

βανδή και σαμπάνης στον βοτανικό
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζουν την επιτυχία. 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται στην σκηνή του Βοτανικού και αυτή τη φορά μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Η πρώτη μουσική παράσταση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023.

Πλέον το σχήμα μετρά περισσότερους από δύο μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, που ανοίγουν τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού θα επικρατεί ο… απόλυτος πανικός τον χειμώνα 2024.

Μέσα από αναρτήσεις το νυχτερινό κέντρο μοιράζεται τόσο φωτογραφίες όσο και διάφορα βίντεο από τις εμφανίσεις αυτές των καλλιτεχνών και μάς δίνει μία γεύση από αυτές. Οι δύο καλλιτέχνες κάθε εβδομάδα, εδώ και δύο μήνες, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις στην Αθήνα.

Πριν από λίγες μέρες με το πρόγραμμα διασκέδασε η ηθοποιός Ελένη Ράντου με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου. Μαμά και κόρη διασκέδασαν με τις επιτυχίες των τραγουδιστών ενώ δεν έλειψαν και οι συναντήσεις. Εκεί ήταν και ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή και ηθοποιός και σκηνοθέτης, Βασίλης Μπισμπίκης καθώς επίσης και η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο. Μάλιστα, κάθισαν όλοι μαζί και απόλαυσαν τη βραδιά τους.

Βοτανικός: Η ηθοποιός που διασκέδασε με το πρόγραμμα

νικολετα

Ελένη Ράντου | Διασκέδασε με την κόρη της, Νικολέττα στον Βοτανικό

νικολεττα

ΡΑΝΤΟΥ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024