211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λεμπέσης: «Το 2024 θα έρθει ένα νέο τραγούδι με τον Φοίβο ύστερα από 20 χρόνια»

Γιώργος Λεμπέσης και φοίβος (κολάζ)
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη.

O Γιώργος Λεμπέσης, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες που άφησε το στίγμα του στα 90s, μίλησε σε εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης. Μεταξύ όσων είπε, ανακοίνωσε και την καλλιτεχνική επανασύνδεσή του με τον Φοίβο μετά από δύο δεκαετίες.

«Εύχομαι το 2024 που θα έρθει να μας βρει πάνω απ’ όλα με υγεία. Εγώ προσωπικά περιμένω αρκετά πράγματα το ’24» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λεμπέσης.

Γιώργος Λεμπέσης: «Το 2024 θα έρθει ένα νέο τραγούδι με τον Φοίβο ύστερα από 20 χρόνια»

«Επίσης, το 2024 θα έρθει ένα καινούργιο τραγούδι με τον Φοίβο ύστερα από 20-21 χρόνια! Λογικά θα κυκλοφορήσει προς την άνοιξη, τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο», ανέφερε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Πού τραγουδάει; 

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος αναδείχτηκε μέσα από τα τραγούδια που του έγραψε ο ταλαντούχος συνθέτης, εμφανίστηκε σε ένα live party στη Μεγαλόνησο, μαζί με τον Δημήτρη Κόκοτα. Παράλληλα, τις Κυριακές τον βλέπουμε σε ζωντανές εμφανίσεις σε ένα αγαπημένο στέκι του Κολωνακίου, το Dante & Gaia. Εκεί, ο τραγουδιστής πραγματοποιεί απογευματινά live που ξεκινούν από νωρίς το απόγευμα και χαρίζουν στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης κάθε Κυριακή από το στέκι του κέντρου της Αθήνας. Μια σειρά εμφανίσεων που δεν πρέπει να χάσεις.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024