211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι στο Λονδίνο εν μέσω εμφανίσεων στον Βοτανικό

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το πρώτο ταξίδι της χρονιάς με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνουν το πρώτο τους ταξίδι για το 2024. Αμέσως μόλις μπήκε η νέα χρονιά, το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο με προορισμό μια αγαπημένη τους πόλη, το Λονδίνο.

Μάλιστα, είναι και η πόλη στην οποία σπουδάζει η κόρη της Μελίνα και ίσως να μην ήταν καθόλου τυχαία επιλογή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια λόγω των εμφανίσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έμεινε αναγκαστικά Αθήνα μαζί με τον σύντροφό της και την οικογένειά της.

Τώρα που πέρασαν και επίσημα οι γιορτές, έφτασε η ώρα για ένα μικρό διάλειμμα και χαλάρωση. Ο φακός τηλεοπτικής εκπομπής τους εντόπισε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όταν έφευγαν για τις διακοπές τους.

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι στο Λονδίνο μέσω εμφανίσεων στον Βοτανικό

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι στο Λονδίνο

 

Παράλληλα, η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τις νυχτερινές εμφανίσεις της στον Βοτανικό εδώ και περισσότερο από δύο μήνες μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Η πρεμιέρα έγινε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023, και πλέον το σχήμα μετρά σχεδόν έναν μήνα εμφανίσεων. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, που ανοίγουν τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού θα επικρατεί ο… απόλυτος πανικός στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024