211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: «Δε συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλάει στην κάμερα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής μίλησε για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Στην εκπομπή Πρωινό με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος. την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, κάνοντας μάλιστα ποδαρικό στην εκπομπή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για πολλά θέματα και μεταξύ άλλων για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ένα θέμα που είναι στο επίκεντρο τελευταία.

Νίκος Οικονομόπουλος: «Δε συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά»

«Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι.

Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Παράλληλα, για ακόμα μία σεζόν, συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του συνεργασία με την πίστα του Fantasia 2023. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, και το πρόγραμμα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πάντα πρόσχαρος και γεμάτος ενέργεια, ο διάσημος τραγουδιστής ανεβαίνει στην πίστα του αγαπημένου νυχτερινού μαγαζιού της Αθήνας και πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων που κλέβουν τις εντυπώσεις και καταχειροκροτούνται από το κοινό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024