211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mercedes Live Club: Αναστάσιος Ράμμος για λίγες εμφανίσεις

Mercedes Live Club: Αναστάσιος Ράμμος, αφίσα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης για λίγες εμφανίσεις εκεί. 

To «Μercedes live club» επέστρεψε φέτος στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας από τη Γλυφάδα και συγκεκριμένα από την οδό Αρτέμιδος 1 (πλ. Εσπερίδων). Κάθε Πέμπτη και Σάββατο στον χώρο του νέου μαγαζιού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε ένα μοναδικό και απόλυτα ανεβαστικό live από τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο που έχει ξεχωρίσει.

Η πρεμιέρα του σχήματος, το οποίο ολοκληρώνουν ο Κώστας Ορφανίδης, η Μαρία Ζούκα, η Δήμητρα Μυλωνά και η Ζένια Δούκα, έγινε την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, ενώ το σχήμα είναι κοντά στο κοινό με το απόλυτα ανεβαστικό του live κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Πλέον, για το εορταστικό πρόγραμμα, ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στο σχήμα και δεν είναι άλλο από τον Αναστάσιο Ράμμο! Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει ήδη με τη νέα αυτή προσθήκη και στο παρακάτω στόρι θα πάρεις μια γεύση από τις μοναδικές βραδιές που μπορείς να ζήσεις στο νέο στέκι των νοτίων προαστίων. Κάθε εβδομάδα, Ράμμος και Αγγελόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που απογειώνει το κέφι και τη διάθεση για τα καλά! Ένα άκρως νεανικό σχήμα, με νεαρούς καλλιτέχνες, που ωστόσο έχουν ξεχωρίσει με το ταλέντο τους και την αγάπη τους για τη μουσική, έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας.

Mercedes Live Club: Αναστάσιος Ράμμος για λίγες εμφανίσεις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024