211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Το συγκινητικό αντίο στον Βασίλη Καρρά – “Θα σε τιμάμε πάντα”

Νίκος Βέρτης και βασίλης καρράς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η κοινή τους φωτογραφία που μοιράστηκε ο ίδιος.

Τον αγαπημένο του συνάδελφο και φίλο, Βασίλη Καρρά, αποχαιρέτησε το βράδυ των Χριστουγέννων ο  Νίκος Βέρτης μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από μια καλοκαιρινή εξόρμησή του με τον Βασίλη Καρρά και άλλους φίλους τους, όπου απαθανατίζονται επάνω σε γουρούνες, και στη λεζάντα έγραψε: “Θα μας λείψεις πολύ Βασίλη μου….Εμείς που γνωρίσαμε την ευαίσθητη καρδιά σου και την καλή ψυχή σου θα σε τιμάμε πάντα…”.

Νίκος Βέρτης: Το συγκινητικό αντίο στον Βασίλη Καρρά – “Θα σε τιμάμε πάντα”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

“Τον Βασίλη Καρρά τον συνάντησα προχθές. Ο Βασίλης είναι σε πολύ κατάσταση. Κάτσαμε μια ωρίτσα παρεούλα, γέλασα, πέρασα καταπληκτικά και είδα έναν άνθρωπο τούρμπο που με τη δυναμική του μυαλού του, θα αποκρούσει τα πάντα. Είμαι πολύ αισιόδοξος”, είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

Παράλληλα, το αγαπημένος καλλιτέχνης μόλις ξεκίνησε με επιτυχία, για άλλη μία χρονιά, τις εμφανίσεις στο YTON the Music Show. Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι κοντά στο κοινό του κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα ολοκλήρωσε μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελούνταν από τον Κώστα Δόξα, την Κρυσταλλία, την Αντιγόνη, την Εμμανουέλα, τη Ραφαέλα Στεφάνου και τον Vassili Simeon.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024