211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που είχε μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες

Βασίλης Καρράς που τραγουδάει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο λόγος που είχε καταφέρει να μπει. 

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την Παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών. Η είδηση του θανάτου του πολύ αγαπημένου καλλιτέχνη έχει βυθίσει σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους οικείους του, αλλά και τους θαυμαστές του.

Η σορός του τραγουδιστή έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη (26/12) στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη από τις 09:00 έως 13:00 μ.μ, ενώ την Τετάρτη 27/12 στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του στη γενέτειρά του το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Ο ίδιος αποτέλεσε έναν από τους πιο μεγάλους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές, μετρώντας δεκαετίες πορείας στο τραγούδι, έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πίστες κερδίζοντας επάξια τον σεβασμό όλων αλλά και έχοντας καταφέρει κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα άλλος τραγουδιστής από την Ευρώπη, μπαίνοντας έτσι στο βιβλίο Γκίνες.

Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που είχε μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες

Το 2017 ο τραγουδιστής έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, συγκεντρώνοντας 17.000 κόσμου. Παράλληλα, ακόμη 5.000 θεατές έμειναν έξω από το στάδιο, καθώς δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο, οι οποίοι είδαν τη συναυλία από video wall. Για τη συγκεκριμένη συναυλία ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, καθώς έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος τραγουδιστής που κατάφερε να γεμίσει το συγκεκριμένο στάδιο.

Βασίλης Καρράς στο Θέατρο Πέτρας 2017:

Το κοινό της Αθήνας είχε την ευκαιρία να δει για τελευταία φορά τον αγαπημένο καλλιτέχνη σε εμφανίσεις μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στην πίστα της Ιεράς Οδού, τον χειμώνα 2019 – 2020.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024