211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Το εορταστικό πρόγραμμα του νυχτερινού μαγαζιού

Ο Γιώργος Λιβάνης στο Voodoo Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Λιβάνης σε εορταστικό mood.

O πολύ αγαπημένος του κοινού, Γιώργος Γιαννιάς, επέστρεψε πολύ δυναμικά στη διασκέδαση της Αθήνας από τον χώρο του Voodoo Athens. Εκεί, βρίσκεται κάθε Παρασκευή βράδυ και θα μας ταξιδεύει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο καλλιτέχνης έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, και κάθε παρασκευή είναι εκεί για να μας παρουσιάζει το μοναδικό του πρόγραμμα που πλέον μετρά τρεις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιβάνης φέρνει τα πάνω κάτω τις Κυριακές μας από τον χώρο του «Voodoo Αthens». Την πρεμιέρα του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 και πλέον μετρά δυόμιση μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων και συνεχίζει ακάθεκτος κάθε Κυριακή βράδυ.

Παρακάτω θα δεις την ανάρτηση που έκανε το νυχτερινό μαγαζί για το εορταστικό του πρόγραμμα τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Όπως θα δεις, ο Γιώργος Λιβάνης θα πραγματοποιήσει κανονικά το πρόγραμμά του την πρώτη Κυριακή όμως δεν θα τον δούμε την επόμενη, 31 Δεκεμβρίου 2023. Αντί του προγράμματός του θα δούμε το πάρτι NYE για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τις Δευτέρες ανήμερα Χριστούγεννων και Πρωτοχρονιάς θα φιλοξενηθούν επίσης και άλλα πάρτι στο συγκεκριμένο χώρο.

Voodoo Athens: Το εορταστικό πρόγραμμα του νυχτερινού μαγαζιού

Voodoo Athens: Το εορταστικό πρόγραμμα του νυχτερινού μαγαζιού

Και έτσι, η σκηνή του Voodoo Athens συνεχίζει να φωτίζεται από τη λάμψη δύο αγαπημένων καλλιτεχνών που έχουν κατακτήσει τις νύχτες της Αθήνας. Ο Γιώργος Γιαννιάς, με τον χαρακτηριστικό του ήχο και τις μεγάλες επιτυχίες, έχει φέρει τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο κάθε Παρασκευή βράδυ, ενώ ο Γιώργος Λιβάνης, με την ενέργεια του και τη μοναδική του εμφάνιση, κάνει τις Κυριακές αξέχαστες.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024