211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νότης Σφακιανάκης: Κοντά στη μεγάλη επιστροφή στη νυχτερινή διασκέδαση

Νότης Σφακιανάκης τραγουδάει στην πίστα.
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Την είδηση προανήγγειλε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι κοντά στη μεγάλη επιστροφή στη νυχτερινή διασκέδαση. Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Αρσενάκος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα επιστρέψει, ενώ έχει επιλέξει ήδη και τα τραγούδια του τρίτου μέρους της δισκογραφικής συνεργασίας του με την Panik Records.

Νότης Σφακιανάκης: Κοντά στη μεγάλη επιστροφή στη νυχτερινή διασκέδαση

«Έχουμε μία δισκογραφική συνεργασία, μία τριλογία», είπε αρχικά ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και συνέχισε: «Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό».

«Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του, να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, γιατί έχει πολλά πράγματα ο Νότης», τόνισε, καταλήγοντας ο Γιώργος Αρσενάκος.

Πού εμφανίστηκε τελευταία φορά;

Τον τραγουδιστή είχαμε δει τελευταία φορά σε νυχτερινές εμφανίσεις στην Αθήνα το 2019.  Μια πολύ μεγάλη συνεργασία μας είχε συστήσει τότε ο Βοτανικός και να μονοπώλησε για τα καλά τη διασκέδαση στην πόλη. Νότης Σφακιανάκης και Σταμάτης Γονίδης ένωσαν τότε τις δυνάμεις τους και έφεραν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση κάθε εβδομάδα. Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τη συγκεκριμένη συνεργασία στην πορεία των δύο καλλιτεχνών. Παρότι και οι δύο μετρούν δεκαετίες επιτυχίας στην πρώτη γραμμή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, δεν είχε τύχει να τους δούμε μαζί στην ίδια σκηνή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024