211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Φωτογραφίες από την παρουσίαση του νέου δίσκου του

Αντώνης Ρέμος και άλλοι στην παρουσίαση του νέου του δίσκου (κολάζ)
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε νέο δίσκο ύστερα από 7 χρόνια. 

Το 2016, ο Αντώνης Ρέμος είχε κυκλοφορήσει τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο ‘Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς’ και τώρα, 7 χρόνια αργότερα μάς συστήνει την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Πάντα & Ποτέ – Volume I».

Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023, το πρώτο μέρος αυτού του μουσικού ‘ταξιδιού’ έγινε διαθέσιμο για όλους όσοι είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν τις νέες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη. Η παρουσίαση του δίσκου αυτού πραγματοποιήθηκε στο Νοx, ενώ παράλληλα έγινε και η απονομή των χρυσών επιτυχιών του.

Το tracklist περιλαμβάνει τη νέα μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Χίλια Σπίρτα», που μέσα σε 20 ημέρες έχει κατακτήσει την κορυφή στις ραδιοφωνικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα, άλλα 5 νέα τραγούδια (τα «Αδιάβαστα Μηνύματα», «Ρωτάνε», «Πάντα Και Ποτέ», «Το Ρίσκο» και «Φοβάμαι»), τις 4 ήδη κυκλοφορημένες μεγάλες επιτυχίες «Όταν Σε Ρωτήσανε», «Να Ξαναμετρήσω», «Πόσο Θέλω» με τον Mente Fuerte και το ντουέτο «Μια Προσευχή» με τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Αντώνης Ρέμος: Φωτογραφίες από την παρουσίαση του νέου δίσκου του

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα και ο τραγουδιστής πραγματοποίησαν μια πολύ δυναμική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, στην πίστα του Nox Athens 2023. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα στα τέλη Οκτώβρη για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πλέον, ολοκληρώνεται σχεδόν ένας μήνας επιτυχίας για το σχήμα ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική, ειδικά τις γιορτινές μέρες όπου οι καλλιτέχνες θα δώσουν αναμφίβολα τον καλύτερο εαυτό τους για μια μοναδική εορταστική εμπειρία. Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024