211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Παραμονή Χριστουγέννων με ένα μοναδικό πρόγραμμα

Άννα Βίσση τραγουδάει στη σκηνή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για όσους θα παραμείνουν στο σπίτι.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες σε μία συναυλία για τα 50 χρόνια προσφοράς της στο τραγούδι και ξεσήκωσε δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Μαζί της στη σκηνή τη λαμπερή βραδιά της συναυλίας, την πλαισιώνουν αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο καθένας με το δικό του, διαφορετικό ρεπερτόριο. Ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Πάολα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και η αδερφή της, Λία Βίσση. Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο συνθέτης της καρδιάς της, Νίκος Καρβέλας! Στη σκηνή, επίσης, τραγούδησε και η χορωδία της σχολής Potenzia del Arte της Λευκωσίας.

Ο Alpha εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της μεγάλης αυτής συναυλίας στη γενέτειρά της, τη Λάρνακα, η οποία θα προβληθεί την Παραμονή Χριστουγέννων στις 21.00 στον Alpha! Έτσι, ακόμα και το κοινό που δε θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο Hotel Ερμού αυτές τις γιορτές, θα μπορεί να απολαύσει την απόλυτη Ελληνίδα σταρ από το σπίτι.

Άννα Βίσση: Παραμονή Χριστουγέννων με ένα μοναδικό πρόγραμμα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Φέτος, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορία αυτού του μέρους. Το κέντρο αλλάζει χώρο και μεταφέρεται επί της οδού Πειραιώς 130. Μια νέα αρχή που υπόσχεται να φέρει ακόμα περισσότερη λάμψη και μαγεία στις νύχτες της Αθήνας.

Οι λάτρεις της μουσικής και του θεάματος θα ζήσουν και φέτος μια μοναδική εμπειρία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελληνίδα σταρ και το “Hotel Ερμού” μας συνοδεύουν σε ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει. Η τραγουδίστρια είναι μια καλλιτέχνης με μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής, και μαζί με την ταλαντούχα μπάντα της, έχει δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη φωνή της με τον ρυθμό και την ενέργεια που μόνο ένα live σόου μπορεί να προσφέρει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024