211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πανταζής: Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού;

Λευτέρης Πανταζής: Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα κυκλοφορεί ο Λευτέρης Πανταζής. 

Ένα νέο τραγούδι ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ο Λευτέρης Πανταζής. Τίτλος του είναι «Θέλω και άλλη», ένα κομμάτι που θα μας συστηθεί μέσα από την Panik Platinum. Το κομμάτι ερμηνεύει μαζί με τον Υποχθόνιο και τους Αyman, sugar Boy, και Valentino.

Τη μουσική υπογράφει η εταιρεία Siganos Music και τους στίχους επίσης η Siganos Music με τους Valentino, Αyman, sugar Boy και ο Μάριος Καπότσης. Μαζί με το τραγούδι θα κυκλοφορήσει και το music video σε σκηνοθεσία @epimtx94.

Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού;

Παράλληλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που είναι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία στο Barbarella Athens. Εκείνος και η Έλλη Κοκκίνου ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους κάθε Τετάρτη και Σάββατο και κάνουν το κέφι να χτυπάει κόκκινο στο ολοκαίνουριο στέκι της Αθήνας.

Παράλληλα συνεχίζει και στο Ensayar, στη Θεσσαλονίκη Ο δημοφιλής τραγουδιστής πρωταγωνιστεί κάθε Πέμπτη στο μεγαλύτερο πάρτι, στη συμπρωτεύουσα, με τους γλεντζέδες κατοίκους της να έχουν κάνει το live του talk of the town. «Ο Πανταζής έχει κάνει την Πέμπτη… Σάββατο» λένε χαρακτηριστικά, αναφερόμενοι στον χαμό που γίνεται από την πολυκοσμία τα βράδια των εμφανίσεών του στο Ensayar.

Ερμηνεύοντας τις διαχρονικές επιτυχίες του, από το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» μέχρι το «Είναι αστείο» και τα «Μαγικά χαλιά», ο καλλιτέχνης από τον Πόντο «τρελαίνει» τα πλήθη που συρρέουν μαζικά για να τον απολαύσουν live.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024