211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του

Σάκης Ρουβάς σε δημόσια εμφάνιση φωτογραφίζεται
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο που δημοσίευσε ο διάσημος μπαμπάς.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη το Σαββατοκύριακο που μάς πέρασε, επιτέλους, στόλισαν στο σπίτι τους το χριστουγεννιάτικο δέντρο φυσικά μαζί με τα παιδιά τους και το βίντεο από αυτή την όμορφη οικογενειακή στιγμή ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή στο Instagram.

Το διάσημο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι  – μάλιστα είναι ένα από τα μακροβιότερα της ελληνικής σόουμπιζ – έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα και όλοι μαζί στόλισαν ένα πανύψηλο δέντρο στο σπίτι τους στο Νέο Βουντζά.

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ ανέλαβε να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του δέντρου πατώντας στην κουπαστή της σκάλας και τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας φορώντας χριστουγεννιάτικες πυτζάμες είναι πάρα πολύ χαρούμενα, γελούν και του κάνουν αγκαλιές. Δες το βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Σάκης Ρουβάς: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Παράλληλα, ο τραγουδιστής και ο Χρήστος Μάστορας, δηλαδή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  Μelisses, πρόσφατα έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στο οποίο και κάνουν εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν,  κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι δύο τραγουδιστές ανεβάζουν το κέφι στην Αθήνα με το μοναδικό τους πρόγραμμα και αναδεικνύουν και πάλι το νυχτερινό κέντρο σε ένα από τα κορυφαία του χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024