211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον: Το εορταστικό πρόγραμμα του κέντρου για τα Χριστούγεννα 2023

η αφίσα με το σχήμα του έναστρον
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του κέντρου όπου ενημέρωσε για τις επιπλέον μέρες.

Ο Σάκης Ρουβάς  και ο Χρήστος Μάστορας, δηλαδή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  Μelisses, πρόσφατα έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στο οποίο και κάνουν εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν,  κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι δύο τραγουδιστές ανεβάζουν το κέφι στην Αθήνα με το μοναδικό τους πρόγραμμα και αναδεικνύουν και πάλι το νυχτερινό κέντρο σε ένα από τα κορυφαία του χειμώνα 2024.

Φυσικά, το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο θα είναι κοντά στο κοινό και τις γιορτές αυτές και μάλιστα, μέσα από μια ανάρτηση το στέκι έκανε γνωστό ποιες μέρες θα ανοίξει. Συγκεκριμένα θα παραμείνει ανοιχτό από την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, ενώ για την Πρωτοχρονιά 2024 θα είναι ανοιχτό από την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2024.

Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που και πάλι έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην Αθήνα και που σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσει κανείς.

Έναστρον: Το εορταστικό πρόγραμμα του κέντρου για τα Χριστούγεννα 2023

Μάλιστα το κέντρο, λίγο αργότερα μοιράστηκε και ένα βίντεο με στιγμές από τις μοναδικές αυτές εμφανίσεις των καλλιτεχνών για να μας δώσει μια γεύση από όλα όσα θα απολαύσουμε τις εορταστικές ημέρες των χριστουγέννων 2023.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024