211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γωγώ Τσαμπά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Γωγώ Τσαμπά κοιτάζει μπροστά ενώ ετοιμάζεται να τραγουδήσει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

“Μου έκανε πρόταση γάμου, τη δέχτηκα, αλλά…”

Η Γωγώ Τσαμπά το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου βρέθηκε στο εορταστικό επεισόδιο του “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”. Η τραγουδίστρια μαζί με τον Άκη Δείξιμο μπήκαν στην κουζίνα για καλό σκοπό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ, η ίδια έκανε μια αποκάλυψη στον Μάρκο Σεφερλή για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε στο παρελθόν να παντρευτεί.

Γωγώ Τσαμπά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Νομίζω ότι η ιδέα του γάμου έχει φύγει από μένα. Δεν λέω βέβαια μεγάλα λόγια. Αν είναι να συμβεί, ας έρθει για καλό και όχι για παίδεμα και άλλες στεναχώριες. Δεν θέλω.

Στεναχωρήθηκα από την προηγούμενη σχέση μου. Ήθελα να παντρευτώ, δέχθηκα την πρότασή του αν και έβαλε τους όρους του σχετικά με τη δουλειά. Ήθελε να την αφήσω. Είχαμε βάλει όριο τα 2 χρόνια. Το δέχτηκα. Ήμουν τόσο ερωτευμένη.

Είπα ναι, γιατί ήταν μία πολύ άσχημη περίοδος της ζωής μου. Τον προσκάλεσα αλλά δεν ήρθε στο ραντεβού που του είχα πει. Ήρθε απ’ έξω αλλά μέσα δεν ήρθε ποτέ. Κι έτσι τελείωσε αυτή η σχέση. Να είναι καλά εκεί που είναι, να χαίρεται τα παιδάκια του και όλη του την οικογένεια».

Πού τραγουδάει;

Εκτός από διάφορες εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην επαρχία και τον χειμώνα, η τραγουδίστρια εμφανίζεται κάθε Κυριακή μεσημέρι στο μεζεδοπωλείο Το Κανταράκι στη Λυκόβρυση, πραγματοποιώντας ένα μοναδικό λάιβ σε αυτό το αγαπημένο στέκι των βορείων προαστίων.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024