211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: βούρκωσε στη σκηνή για τους γονείς της

Η βανδή τραγουδάει στη σκηνή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το απόσπασμα από την πρόσφατη συναυλία που έδωσε. 

Το χριστουγεννιάτικο live event που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός στα Village Cinemas του The Mall Athens έφερε τη Δέσποινα Βανδή στο επίκεντρο της προσοχής.

Σε μια συναρπαστική βραδιά που συναντήθηκε με την Ηρώ και την Τάμτα στη σκηνή, η Βανδή ανέβασε τον πήχη της συναυλιακής εμπειρίας μας.

Ωστόσο, η στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν η Δέσποινα άφησε τα συναισθήματά της να γίνουν ένα με τη μουσική. Πριν ερμηνεύσει το αγαπημένο της τραγούδι “Μέχρι Μάη Μήνα”, αποκάλυψε τον συναισθηματικό κόσμο που έκρυβε μέσα της. Με λόγια γεμάτα συναισθηματική φόρτιση, ανέφερε πως οι στίχοι αυτού του τραγουδιού της θύμισαν την απώλεια που ένιωσε η μητέρα της όταν έχασε τον πατέρα της. Δες το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Δέσποινα Βανδή: βούρκωσε στη σκηνή για τους γονείς της

Εκτός από τις συναυλίες, η Δέσποινα Βανδή έχει επίσης ξεκινήσει μια σειρά από νυχτερινές εμφανίσεις στον Βοτανικό μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η πρεμιέρα τους ήταν μια απόλυτη επιτυχία, δημιουργώντας απίστευτο ενθουσιασμό στο κοινό της Ιεράς Οδού. Με συνοδευτικούς καλλιτέχνες όπως οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, η βραδιά γίνεται ακόμα πιο μοναδική και αξέχαστη για τους φίλους της μουσικής.

Με κάθε εμφάνιση της, η κορυφαία τραγουδίστρια αφήνει το σημάδι της στον κόσμο της ελληνικής μουσικής, συνδυάζοντας την εκπληκτική φωνή της με βαθιές ερμηνείες που αγγίζουν τις καρδιές του κοινού της, στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024