211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Ξεσήκωσε τη Θεσσαλονίκη μαζί με τα παιδιά του

Γιάννης πλούταρχος στη σκηνή μαζί με τα παιδιά του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος με το ‘ευχαριστώ’ στο κοινό.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για την εμφάνιση που έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος. Το κοινό βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και τη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Μόλις ο διάσημος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή το πλήθος ενθουσιασμένο άρχισε να χειροκροτά και να τραβά βίντεο τον καλλιτέχνη. Μαζί του εμφανίστηκαν και τα δύο παιδιά του, Κατερίνα και Γιώργος Κακοσαίος, που τραγούδησαν μαζί του.

Ξεσήκωσε τη Θεσσαλονίκη μαζί με τα παιδιά του

Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μετά το τέλος αυτής της εμφάνισης έκανε μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει το κοινό για αυτή τη μεγάλη ανταπόκριση. «Ευχαριστούμε Θεσσαλονίκη! Εις το επανιδείν!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Παράλληλα, τον τραγουδιστή είδαμε την περασμένη σεζόν στον χώρο του Fever μαζί με την Πάολαενός από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ένα ιδιαίτερο δίδυμο στη διασκέδαση που έκλεψε τις εντυπώσεις κάθε εβδομάδα, ενώ αναμένουμε τα επόμενα βήματά του σε κάποια από τις πίστες της πόλης της Αθήνας.  Παράλληλα, ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τις εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς, στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου, ένα σχήμα που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024