211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Η μεγάλη αλλαγή στην πορεία της καριέρας του

ο Γιάννης Πλούταρχος χαμογελαστος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα περίοδος σηματοδοτείται για τον καλλιτέχνη!

Αναμφίβολα μια νέα περίοδος ξεκινά για τον Γιάννη Πλούταρχο. Η φετινή ήταν χρονιά μεγάλων αλλαγών, αφού από τη μία ξεκίνησε να εμφανίζεται στην πίστα του «Ποσειδώνιο» ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια, και από την άλλη, έφτασε η ώρα και η στιγμή να αλλάξει δισκογραφική στέγη. O διάσημος καλλιτέχνης θα γίνει και πάλι μέλος της δισκογραφικής Heaven Music, με την οποία θα κυκλοφορήσει και τον επόμενο δίσκο του, σύμφωνα με ανακοίνωση του επίσημου fan club του καλλιτέχνη.

Ύστερα από μια μικρή παύση στη συνεργασία τους, αφού ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε τον τελευταίο του δίσκο, «Ο άνθρωπός σου», με την MINOS EMI, επιστρέφει και πάλι στη Heaven, με την οποία συνεργάστηκε επιτυχώς από το 2011 μέχρι το 2013, κυκλοφορώντας τους δίσκους «Δύο Φωνές Μία Ψυχή», «Η Δύναμη Του Έρωτα» και « Κάτω Απ’ Τον Ίδιο Ήλιο».

Έπειτα από αυτούς τους δίσκους, ο αγαπημένος τραγουδιστής επέστρεψε για λίγο στη MINOS, την εταιρεία που τον ανέδειξε και συνεργάστηκε μαζί του όλα τα υπόλοιπα χρόνια της δισκογραφικής του πορείας. Και τώρα γυρίζει και πάλι στη δισκογραφική οικογένεια της Heaven. Αναμένουμε την κυκλοφορία της επόμενης δουλειάς του, που αναμένεται να γίνει σύντομα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024