211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Απέργης: Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού;

Νίκος Απέργης στην πίστα του cabaret
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα κυκλοφορία έρχεται από τον καλλιτέχνη.

“Χίλια Χρόνια”. Αυτός είναι ο τίτλος της επερχόμενης επιτυχίας του Νίκου Απέργη που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ώρες από τη δισκογραφική του εταιρεία Panik Records. Η τελευταία μάλιστα μέσα από μια ανάρτηση μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το οποίο μάς δίνει μια γεύση της νέας αυτής κυκλοφορίας.

Η μουσική της επερχόμενης επιτυχίας ανήκει στον ίδιο, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης. Παράλληλα με το τραγούδι, θα κυκλοφορήσει και το music video σε σκηνοθεσία Steven Airth και Spiros Kapsilis. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ένα απόσπασμα από αυτή τη νέα δουλειά που αναμφίβολα θα κλέψεις τις εντυπώσεις και θα αγαπηθεί πολύ από τους θαυμαστές του τραγουδιστή.

Νίκος Απέργης: Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού;

Παράλληλα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, Cabaret Athens και καλλιτέχνης συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Το σχήμα μετρά ήδη δύο μήνες επιτυχημένης παρουσίας στον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας και συνεχίζει την επιτυχία ακάθεκτο κάθε εβδομάδα. Δείτε εδώ αναλυτικά ποιες ημέρες είναι ανοιχτό.

Το δημοφιλές πρόγραμμα μετρά πλέον δύο μήνες επιτυχίας και φυσικά θα είναι κοντά στο κοινό της Αθήνας και αυτές τις γιορτές. Για την εορταστική περίοδο λοιπόν, το πρόγραμμα θα διαφοροποιηθεί καθώς θα προστεθούν κάποιες έξτρα μέρες εμφανίσεων. Μέσα από μια ανάρτηση το κέντρο έκανε γνωστό το πρόγραμμά του για τα Χριστούγεννα 2023:

SAT 23/12
SUN 24/12
MON 25/12

SAT 30/12
SUN 31/12
MON 01/01

SAT 06/01
SUN 07/01

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024