211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΑΝΔΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ!

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια από τις πιο ξεχωριστές συνεργασίες θα απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς!

Μια πολύ ξεχωριστή συνεργασία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι γλεντζέδες της Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο χειμώνα. Ο Παντελής Παντελίδης αφήνει για λίγο πίσω του τις μεγάλες πίστες της Αθήνας και ετοιμάζεται να χαρίσει μια μοναδική σεζόν στη συμπρωτεύουσα, με μια από τις δυνατότερες συνεργασίες του, αφού θα τραγουδά στην σκηνή μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Η ξεχωριστή αυτή μουσική συνάντηση θα γίνει σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης, που δεν είναι άλλο από την Πύλη Αξιού. Την σκυτάλη παίρνουν από την Πάολα, που τραγουδούσε εκεί πριν λίγο καιρό, και το μόνο βέβαιο είναι πως η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο, μιας και τα δύο μεγάλα ονόματα του σχήματος ξέρουν πολύ καλά πως να μας κάνουν να διασκεδάζουμε ατελείωτα.

Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Νοέμβριο, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η μέρα. Πολύ σύντομα όμως θα μεγάλη ανακοίνωση του κέντρου θα γίνει και ο χρόνος θα μετρήσει αντίστροφα για μια από τις πιο ξεχωριστές μουσικές συμπράξεις της φετινής χρονιάς. Ελπίζουμε, το σχήμα, ύστερα από τη βέβαιη επιτυχία που θα γνωρίσει, να μετακομίσει και σε κάποια μεγάλη πίστα της Αθήνας μέσα στη σεζόν. Προς το παρόν, αναμένουμε τις εμφανίσεις τους στη συμπρωτεύουσα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024