211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabaret Athens: Το εορταστικό πρόγραμμα του κέντρου για τα Χριστούγεννα 2023

Ο Νίκος Απέργης στην πίστα του Cabaret Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Νίκος Απέργης είναι ο ηγέτης του σχήματος και φέτος. 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, Cabaret Athens και Νίκος Απέργης συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που ξέρει πώς να ξεσηκώνει το κοινό όσο ελάχιστοι, επέστρεψε στην εν λόγω σκηνή από το Σάββατο – εδώ θα βρεις όλα τα νυχτερινά σχήματα του Σαββάτου –  7 Οκτωβρίου 2023, ημερομηνία που έγινε  η πρεμιέρα του, και παρουσιάζει μια μοναδική σεζόν έχοντας στο πλευρό του τη Μαλού Κυριακοπούλου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, με ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Μαζί τους το πρόγραμμα ολοκληρώνουν, δίνοντας τη δική τους δυναμική νότα ο Mc Daddy, η Elena Papapanagiotou και η Μarina Kiriazopoulou. Οι πέντε καλλιτέχνες, με τον άκρως νεανικό αέρα και διάθεση, ανεβαίνουν όλοι μαζί στη σκηνή του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου των βορείων προαστίων και θα μας χαρίσουν έναν ανεπανάληπτο χειμώνα.

Το δημοφιλές πρόγραμμα μετρά πλέον δύο μήνες επιτυχίας και φυσικά θα είναι κοντά στο κοινό της Αθήνας και αυτές τις γιορτές. Για την εορταστική περίοδο λοιπόν, το πρόγραμμα θα διαφοροποιηθεί καθώς θα προστεθούν κάποιες έξτρα μέρες εμφανίσεων. Μέσα από μια ανάρτηση το κέντρο έκανε γνωστό το πρόγραμμά του για τα Χριστούγεννα 2023:

SAT 23/12
SUN 24/12
MON 25/12

SAT 30/12
SUN 31/12
MON 01/01

SAT 06/01
SUN 07/01

Cabaret Athens: Το εορταστικό πρόγραμμα του κέντρου για τα Χριστούγεννα 2023

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cabaret (@cabaret_athens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024