211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Ζευγαρά: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της ‘Χίλια πρέπει’

Λένα Ζευγαρά σε φωτογράφιση για αφίσα εμφανίσεων
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λένα Ζευγαρά: Πάρε μια γεύση από τη νέα κυκλοφορία.

Η Λένα Ζευγαρά είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει το νέο της single «Χίλια Πρέπει», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο πρώτο της ολοκληρωμένο album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum. Το τραγούδι ήδη κυκλοφορεί αποκλειστικά από ορισμένους σταθμούς από τις 11 Δεκεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει και επίσημα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Το επερχόμενο αυτό κομμάτι είναι σε μουσική του Λεμονή Σκοπελίτη και στίχους του Νίκου Σαρρή, το οποίο «απογειώνει» με την εξαιρετική ερμηνεία της. Οι Steven Airth και Spiros Kapsilis σκηνοθετούν το music video που θα συνοδεύει το συγκεκριμένο τραγούδι και θα αποκαλυφθεί μαζί με το τελευταίο.

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της ‘Χίλια πρέπει’

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας: 

«Η Λένα Ζευγαρά αποκαλύπτει τη μουσική έκπληξη που μας ετοίμασε, μέσα από το νέο της single «Χίλια Πρέπει», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο πρώτο της ολοκληρωμένο album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία των singles «Μη σε Ξαναδώ» και «Πυρετός», η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, επανέρχεται με νέο τραγούδι.

Αυτή τη φορά, παρουσιάζει ένα δυναμικό εξάρι, σε μουσική του Λεμονή Σκοπελίτη και στίχους του Νίκου Σαρρή, το οποίο «απογειώνει» με την εξαιρετική ερμηνεία της.

Το «Χίλια Πρέπει» θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Ακούστε το πρώτοι, αποκλειστικά, από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου!». 

Πού τραγουδάει; 

Μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο Fantasia, εκείνη και ο Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club, και έκτοτε είναι κοντά στο κοινό με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο ενώ πλέον έκλεισαν αισίως έναν μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων που έχουν ξεσηκώσει το κοινό. Παράλληλα, στο Fantasiaβλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο. Για ακόμα μια χειμερινή σεζόν ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στη συγκεκριμένη πίστα και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024