211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club 22: Το εορταστικό πρόγραμμα του κέντρου για τα Χριστούγεννα 2023

Ο Πάνος Κιάμος στην πίστα του Club 22
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το κέντρο.

Ανυπομονησία και αναμονή κυριαρχούσαν τον Απρίλιο του 2023, όταν ο Πάνος Κιάμος έκανε το επικό ντεμπούτο του στον χώρο του Club 22, το οποίο έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά στέκια της Αθήνας. Μαζί με τους εξαιρετικούς Τόνι Σφίνο και Κατερίνα Λιόλιου, δημιούργησαν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που καθόρισε την πορεία του καλοκαιριού στη διασκέδαση της Αθήνας.

Μετά από σχεδόν 9 μήνες συνεχούς επιτυχίας, το Club 22 συνεχίζει να αναδεικνύεται ως ο αγαπημένος προορισμός για διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, το Club 22 διαμορφώνει μια ενεργή κοινότητα φίλων και ακολούθων, και μοιράζεται τις στιγμές της διασκέδασης και των βραδιών.

Με τα Χριστουγέννα του 2023 και την Πρωτοχρονιά του 2024 να είναι κοντά, το Club 22 ανακοίνωσε το εορταστικό του πρόγραμμα, υποδεικνύοντας ότι αποτελεί την απόλυτη επιλογή για τη διασκέδαση και την αναζήτηση της διασκέδασης κατά τη διάρκεια των εορτών.

Επισκεφτείτε το πιο κλασικό στέκι της πόλης για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια των εορτών!

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων και μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και θετική διάθεση, το αγαπημένο στέκι υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στη μνήμη σας!

Club 22: Το εορταστικό πρόγραμμα του κέντρου για τα Χριστούγεννα 2023

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Club 22 (@club22athens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024