211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ακύρωσε εμφάνισή του στο Φωταέριο

Γιώργος μαζωνάκης κοιτάει την κάμερα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι συνέβη; 

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο Φωταέριο όπου εμφανίζεται φέτος ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Ηλία Καμπακάκη, καθώς ο πρώτος δεν εμφανίστηκε ποτέ και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα. Σύμφωνα με ρεπορταζ της εκπομπής Πρωινό Σουσου και του Νίκου Γεωργιάδη ο τραγουδιστής την τελευταία στιγμή ακύρωσε την εμφάνιση του χωρίς δικαιολογία.

Η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος, πριν από μία εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία των δημοσιογράφων, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει στα νυχτερινά κέντρα. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε αναβληθεί και η συναυλία του στο Λυκαβηττό για τα 30 χρόνια της πορείας του στο τραγούδι η οποία έγινε μία εβδομάδα αργότερα στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Μία ώρα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα στις 10 το βράδυ, το μαγαζί ήταν γεμάτο από κρατήσεις, ο Ηλίας Καμπακάκης, ενημερώθηκε από συνεργάτη του Γιώργου Μαζωνάκη ότι ο Γιώργος δεν θα έρθει καθόλου στο μαγαζί, χωρίς δικαιολογία. Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση στα social» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Δεν έχει μιλήσει κανείς από το περιβάλλον του. Πλέον ο κύκλος του είναι πολύ περιορισμένος γιατί έχουν αποχωρήσει και συνεργάτες του. Ελπίζουμε ότι είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Θέλω να προλάβω και να πω ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο καλλιτεχνών είναι εξαιρετικές, δεν υπήρξε θέμα να έχουν τσακωθεί» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Μετά από αρκετές αναβολές και παρατάσεις που πήρε το σχήμα επί σχεδόν έναν μήνα, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε στις 2 Δεκεμβρίου 2023, Σάββατο, και έκτοτε είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024