211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Σε ένα εορταστικό Live – πού θα την δούμε;

η δέσποινα βανδή τραγουδάει στην πίστα του Βοτανικού
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Παράλληλα με τις εμφανίσεις της στον Βοτανικό.

Η αγαπημένη του κοινού Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να «γεμίσει» τη σκηνή των Village Cinemas στο The Mall Athens με ένα εορταστικό live event που υπόσχεται να μας ανεβάσει τη διάθεση και να μας ταξιδέψει σε ρυθμούς γιορτής και μουσικής.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός θα φιλοξενήσει ένα αποκλειστικό live event με τη συμμετοχή των δύο ακόμη εξαιρετικών καλλιτεχνών, της Ηρώς και της Τάμτας, στο πλαίσιο του «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ».

Αυτή η εκδήλωση υπόσχεται μία μοναδική συναυλία γεμάτη μουσική και εντυπωσιακές ερμηνείες από τρεις από τις πιο λαμπρές φωνές της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Με παρουσίαση από την Γιώτα Τσιμπρικίδου, αυτό το εορταστικό live event υπόσχεται να μας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση και χαρά.

Δέσποινα Βανδή: Σε ένα εορταστικό Live – πού θα την δούμε;

Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στον Βοτανικό, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, δίνοντάς μας μια ακόμα ευκαιρία να απολαύσουμε τη φωνή και την ενέργειά της σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος χώρος της Ιεράς Οδού γεμίζει με μουσική, χορό και ατελείωτο πάθος, χάρη στην εντυπωσιακή παρουσία της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Σαμπάνη.

Οι φίλοι της καλής μουσικής έχουν πολλά να περιμένουν αυτήν την περίοδο, με εκδηλώσεις που υπόσχονται να μας κάνουν να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024