211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίνο και Josephine: Το πρώτο τους κοινό βίντεο στο TikTok που τραγουδούν μαζί

Νίνο και Josephine τραγουδούν και κοιτούν την κάμερα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του.

Νίνο και Josephine είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένοι τους τελευταίους μήνες. Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις ενώ τώρα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε πρώτη φορά ένα βίντεο στο TikTok με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok το πρώτο της κοινό βίντεο με τον Νίνο όπου οι δυο τους τραγουδούν παρέα δύο γνωστά κομμάτια τους ενώ ο τραγουδιστής παίζει κιθάρα. Οι δυο τους επέλεξαν να τραγουδήσουν μια κλασική επιτυχία εκείνου, το ‘Έρωτά μου’.

Νίνο και Josephine: Το πρώτο τους κοινό βίντεο στο TikTok που τραγουδούν μαζί

@josephinewendel

 

Πού τραγουδάει η Josephine τον χειμώνα 2023 – 24 

Παράλληλα, την εκρηκτική τραγουδίστρια βλέπουμε στην πίστα του Ποσειδώνιο μαζί με τον νέο της οικοδεσπότη, Θοδωρή Φέρρη. Με απόλυτη ενέργεια και διάθεση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με την Josephine, ανεβαίνουν στην πίστα του αγαπημένου και ιστορικού στεκιού της παραλιακής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που – όπως θα ήταν αναμενόμενο – κλέβει τις εντυπώσεις. Η επανέναρξη των εμφανίσεων έγινε την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου και έκτοτε, κάθε Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – και Σάββατο παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024