211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Βίντεο από το καμαρίνι της στον Βοτανικό

Δέσποινα Βανδή Votanikos 2023 2024 κράτηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με αφορμή τις διάσημες επισκέψεις που είχε. 

Στα λαμπερά βράδια της Αθηναϊκής νύχτας, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης έχουν αναλάβει την ηγετική θέση στον Βοτανικό εδώ και έναν μήνα. Η πρεμιέρα τους την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 ήταν απολύτως επιτυχημένη, και πλέον κυριαρχούν στη σκηνή για σχεδόν έναν μήνα. Μαζί τους, οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, αναλαμβάνουν την απόλυτη διασκέδαση του κοινού του κοινού με τη μουσική τους.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο χώρος της Ιεράς Οδού πλημμυρίζει από ενθουσιασμό και ατελείωτο κέφι, καθώς οι φανατικοί τους δίνουν ραντεβού για μια αξέχαστη νύχτα.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια διατηρεί βαθιά φιλία χρόνων με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Μαρία Καβογιάννη. Έτσι, οι δύο γυναίκες μαζί με την Δανάη Μπάρκα βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο πρόσφατα και διασκέδασαν με το πρόγραμμα της φίλης τους.

Φυσικά, η τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, ένα βίντεο, στο οποίο δοκιμάζει φίλτρα και προτρέπει τις φίλες της να φωτογραφηθούν όλες μαζί. Δες το παρακάτω! Κάθε εβδομάδα, οι διάσημοι που παρακολουθούν το δημοφιλές πρόγραμμα διαδέχονται ο ένας τον άλλον!

Κάθε εβδομάδα, η λάμψη και η διασκέδαση ανανεώνονται στον χώρο του Βοτανικού, καθώς η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζουν να τραβούν τα βλέμματα και να κλέβουν τις καρδιές του κοινού τους με κάθε εμφάνισή τους.

Δέσποινα Βανδή: Βίντεο από το καμαρίνι της στον Βοτανικό

@desp1navandiofficial

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024