211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης: Οι δηλώσεις του για τη σημασία της πίστης και της προσευχής

Can Can Music Hall Γονίδης Βέρρα κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης. 

Ο Σταμάτης Γονίδης, μίλησε σε κάμερα εκπομπής για την καριέρα του, τις φορές που έχει ξεπεράσει τα όρια αλλά και τη σημασία της προσευχής.

“Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος και από τον κόσμο και από τη ζωή μου”, δήλωσε αρχικά ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, ενώ συνέχισε: “Δεν τα έχω κάνει, έχουν γίνει ακόμα και πράγματα που δεν έχω ονειρευτεί. Ό,τι και να θέλουμε να κάνουμε, αν δεν υπάρχει η θεία βούλησις, δεν γίνεται, δεν γίνονται όλα από μόνα τους, πρέπει κάποιος να το θέλει εκτός από σένα“.

“Κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται, γιατί η ζωή είναι δοκιμασίες και ακόμα και σε αυτές πρέπει να λες ‘ευχαριστώ’”, πρόσθεσε στη συνέχεια τονίζοντας τη σημασία της πίστης στο Θεό και της προσευχής.

Σταμάτης Γονίδης: Πού τραγουδάει;

Τον αγαπημένο καλλιτέχνης απολαμβάνουμε τον χειμώνα 2024 σε ζωντανές εμφανίσεις στο Can Can μαζί με τη Χαρά Βέρρα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το απόλυτο σχήμα που ανακτά λάμψη στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Με εκείνον στο τιμόνι και τη Χαρά Βέρρα στο πλευρό του, θα μας χαρίσει φέτος ένα δυναμικό μουσικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Δείτε εδώ όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά Μπουζούκια της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024