211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Ταξίδι – αστραπή στην Αμερική για την κόρη της

Άννα Βίσση εμφανισεις αθηνα πιστες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Hotel Ermou, η Άννα Βίσση έκανε ένα ταξίδι.

Η Σοφία Καρβέλα είχε στις 23 Νοεμβρίου τα γενέθλιά της. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έκλεισε τα 40 και αυτή τη φορά ξεκίνησε να το γιορτάζει παρέα με αγαπημένα της άτομα από την προηγούμενη κιόλας μέρα. Έτσι, η διάσημη τραγουδίστρια, παρότι σε λίγες μέρες έχει την πρεμιέρα της στο ” Hotel Ερμού”, στέκι της Αθήνας που επιστρέφει απόλυτα ανανεωμένο φέτος, έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην Αμερική για χάρη της κόρης της.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια και η εξαιρετική της μπάντα δημιούργησαν ένα μαγικό μέρος στην καρδιά της Αθήνας, και το “Hotel Ερμού” έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο place-to-be για 7 συναρπαστικά χρόνια. Φέτος, όμως, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορία αυτού του μέρους. Αλλάζει χώρο και μεταφέρεται επί της οδού Πειραιώς 130. Μια νέα αρχή που υπόσχεται να φέρει ακόμα περισσότερη λάμψη και μαγεία στις νύχτες της Αθήνας.

Η πρεμιέρα για τη φετινή, όγδοη σεζόν θα ανακοινωθεί σύντομα, και οι λάτρεις της μουσικής και του θεάματος αναμένουν με ανυπομονησία να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελληνίδα σταρ και το “Hotel Ερμού” θα μας συνοδεύουν σε ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει. Η Άννα Βίσση είναι μια καλλιτέχνης με μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής, και μαζί με την ταλαντούχα μπάντα της, έχει δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη φωνή της με τον ρυθμό και την ενέργεια που μόνο ένα live σόου μπορεί να προσφέρει.

Άννα Βίσση: Ταξίδι – αστραπή στην Αμερική για την κόρη της

Άννα Βίσση
Άννα Βίσση
Άννα Βίσση
Άννα Βίσση
Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024