211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: Συνεχίζει τις Κυριακές στο Voodoo Athens

Γιώργος Λιβάνης μπουζουκια αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιώργος Λιβάνης: Μια σειρά εμφανίσεων που έχει αγαπηθεί πολύ!

Ο Γιώργος Λιβάνης φέρνει τα πάνω κάτω τις Κυριακές μας από τον χώρο του «Voodoo Αthens». Την πρεμιέρα του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 και πλέον μετρά ενάμιση μήνα άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων και συνεχίζει ακάθεκτος κάθε Κυριακή βράδυ.  

Άλλα νέα του βήματα – Τι βλέπουμε από εκείνον; 

Παράλληλα, ο τραγουδιστής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αν Στο Χέρι Σου Είναι», στο οποίο συμμετέχει ο Dirty Harry και μας δίνει μία πρώτη γεύση από το ολοκληρωμένο album που ετοιμάζει. Το «Αν Στο Χέρι Σου Είναι», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι μια ευαίσθητη ερωτική μπαλάντα, που συνδυάζεται άψογα με την ρομαντική πλευρά της τραπ. Tη μουσική έγραψε ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια και ο Dirty Harry. Το «Αν Στο Χέρι Σου Είναι» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής video, που μεταφέρει όλο το συναίσθημα του τραγουδιού, όπου, μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

 

Παράλληλα, στο ίδιο στέκι, κάθε Παρασκευή βράδυ, βλέπουμε σε εμφανίσεις ακόμα έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Γιώργο Γιαννιά. Ένας ακόμα Γιώργος ολοκληρώνει το δυναμικό ρόστερ των live βραδιών του δημοφιλούς club του κέντρου της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024