211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Πρεμιέρα με την Υβόννη Μπόσνιακ στο πλευρό του

Αντώνης Ρέμος Nox Athens κράτηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα δυναμική πρεμιέρα έκανε ο Αντώνης Ρέμος. 

Το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, το Nox Athens 2023 άνοιξε τις πύλες του για μια αξέχαστη πρεμιέρα που έδωσε το σήμα για την αρχή μιας εκρηκτικής χειμερινής σεζόν. Η σκηνή άνηκε στην Ελένη Φουρέιρα και τον Αντώνη Ρέμο οι οποίοι ανέλαβαν να ξεσηκώσουν το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τον μοναδικό τους ήχο και ενέργεια.

Μαζί με τους ενθουσιώδεις θαυμαστές τους, ένα θερμό και λαμπερό κοινό γέμισε τον χώρο, δίνοντας μια ακόμη διάσταση στη βραδιά. Εντυπωσιακές παρουσίες από το χώρο της διασκέδασης και του θεάματος έδωσαν το παρών, δίνοντας μια ακόμη νότα πολυτέλειας στο γεγονός.

Αν και ο Αλμπέρτο Μποτία δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της συζύγου του, η παρουσία της Υβόννης Μπόσνιακ έκλεψε τις εντυπώσεις και προσέδωσε έξτρα λάμψη στη βραδιά.

Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Πρεμιέρα με την Υβόννη Μπόσνιακ στο πλευρό του

Η σχεδιάστρια μόδας έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση με τον φακό να είναι εκεί για να την απαθανατίσει φυσικά. Στο πλευρό του γνωστού καλλιτέχνη βρέθηκαν επίσης, η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, οι οποίοι διατηρούν μια πολύ στενή σχέση με τον τραγουδιστή και την Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς είναι και κουμπάροι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024