211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

4 πρεμιέρες μουσικών σχημάτων που δεν πρέπει να χάσεις αυτές τις μέρες

πρεμιέρες μουσικών σχημάτων Τηλεφωνο κρατηση Nox
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τέσσερα σχήματα έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα!

Στον πολυσύχναστο χάρτη της Αθήνας, φαίνεται πως ένα νέο κύμα μουσικών πρεμιέρων ετοιμάζεται να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Τέσσερα νέα σχήματα, αυτή την εβδομάδα, ετοιμάζονται να ανατρέψουν τα δεδομένα της μουσικής σκηνής με ιδιαίτερες μουσικές βραδιές. Οι πρεμιέρες αυτών των μουσικών σχημάτων αναμένεται να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης, προσκαλώντας το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι που υπόσχεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Ετοιμαστείτε να υποκύψετε σε μια νέα μουσική εμπειρία, καθώς αυτά τα τέσσερα σχήματα ανοίγουν νέα μονοπάτια στη διασκέδαση του χειμώνα 2024 και σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσετε!

4 πρεμιέρες μουσικών σχημάτων που δεν πρέπει να χάσεις

1.Αγιονέρι Πειραιάς

Το Αγιονέρι Πειραιάς κάνει την πρεμιέρα του την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, με τον Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου στο τιμόνι του προγράμματος.

2.Fantasia

Για ακόμα μία σεζόν, όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και καιρό, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του συνεργασία με την πίστα του Fantasia. Η στιγμή για την πρεμιέρα μετράει πλέον αντίστροφα καθώς θα γίνει την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, και το πρόγραμμα θα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο – ενώ την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έξτρα σόου.

3. Νοx

Ελένη Φουρέιρα και Αντώνης Ρέμος θα είναι μαζί στην ίδια πίστα φέτος τον χειμώνα, στην πίστα του Nox Athens, εκεί όπου βλέπουμε τον δεύτερο τα τελευταία χρόνια. Για εκείνη, θα είναι η πρώτη φορά που θα ανέβει στη συγκεκριμένη σκηνή. Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023, ενώ το πρόγραμμα θα είναι κοντά στο κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή, όπως πάντα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NOX ATHENS (@noxathens)

4. Έναστρον

Ο Χρήστος Μάστορας και οι  Μelisses, υποδέχονται στη σκηνή του «Έναστρον» τον κορυφαίο Σάκη Ρουβά! Η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024