211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vegas Live Stage: Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που διασκέδασε με το πρόγραμμα

Θέμης Αδαμαντίδης Κατερίνα Στανίση Γιάννης Καψάλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων. 

Με την επιστροφή του Vegas Live Stage στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 2023, η πόλη ανακάλυψε έναν νέο προορισμό διασκέδασης και μουσικής. Από το εναρκτήριο λάκτισμα με τους Θέμη Αδαμαντίδη, η Κατερίνα Στανίση και ο Γιάννη Καψάλη μέχρι τις επικές εμφανίσεις τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το νυχτερινό κέντρο έχει αποδειχθεί ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους λάτρεις της ζωντανής μουσικής.

Το σχήμα, που συμπληρώνεται από τον ταλαντούχο Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο, υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις με τη μοναδική του παρουσία στο χώρο των μπουζουκιών για τη σεζόν 2023-24. Κάθε εμφάνισή τους είναι ένα ταξίδι στους ρυθμούς και τους ήχους της ελληνικής μουσικής παράδοσης, με ανεπανάληπτη ενέργεια και ζωντάνια.

Η τοποθεσία του διάσημου μαγαζιού στην οδό Πέτρου Ράλλη 29, στον Ταύρο, το καθιστά έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό για κάθε επισκέπτη από κάθε γωνιά της Αθήνας. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το νυχτερινό στέκι φιλοξενεί ένα μοναδικό σχήμα που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Πρόσφατα, το αγαπημένο μαγαζί φιλοξένησε ως επισκέπτη έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η εμφάνισή του ήταν αναπάντεχη,  ενθουσιάζοντας το κοινό με τις μελωδίες του και τη θετική αύρα που έφερε μαζί του.

Συνολικά, το Vegas Live Stage υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης και μουσικής σε κάθε επισκέπτη του. Με τη συνεχή ροή καλλιτεχνών και το κέφι που δημιουργείται κάθε βράδυ, το Vegas Live Stage αναδεικνύεται ως ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της ζωντανής μουσικής στην Αθήνα.

Vegas Live Stage: Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που διασκέδασε με το πρόγραμμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024