211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δήμος Αναστασιάδης: Συνεχίζει τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη

Δήμος Αναστασιάδης θεσσαλονίκη 2023 ιφιγένεια live basement
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έναν μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων κλείνει σε γνωστό στέκι.

Τα σαββατοκύριακα στη Θεσσαλονίκη έχουν αποκτήσει άλλον αέρα, καθώς από τις 7 Οκτωβρίου ο Δήμος Αναστασιάδης ανεβαίνει στη σκηνή του IFIGENEIA LIVE BASEMENT και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ.

Το πρόγραμμα, που πλέον κλείνει έναν μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων, ολοκληρώνουν μερικά ακόμα αγαπημένα ονόματα που έχουν γίνει πλέον σταθεροί συνεργάτες του οικοδεσπότη. Ο λόγος για τις Τάνια Καρρά, Emily και Nergie που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τον δικό τους τρόπο.

Μέχρι να μάθουμε τα επόμενα βήματα του αγαπημένου καλλιτέχνη στην αθηναϊκή διασκέδαση, δείτε εδώ ποια είναι τα σχήματα που έχουν ξεκινήσει ήδη στην Αθήνα αλλά και αυτά που έρχονται τις επόμενες μέρες.

Δήμος Αναστασιάδης: Συνεχίζει τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη

Νέο τραγούδι από τον Δήμο Αναστασιάδη

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το νέο του τραγούδι «Αναπάντεχα» που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records μαζί με music video τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. Ωστόσο, σε ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς θα το ακούμε από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου!

Ο ερμηνευτής και δημιουργός, συνεχίζοντας την συνύπαρξη με την στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, «ντύνει» με τη μουσική του και την ξεχωριστή φωνή του το νέο του single, «Αναπάντεχα», συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών μετά το «Δρόμο Επικίνδυνο».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024