211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή – Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδούν μαζί το «Χαμένα»

Καίτη Γαρμπή Αργυρός εμφανίσεις 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική επανεκτέλεση. 

Η Καίτη Γαρμπή συναντά μουσικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μας χαρίζουν ένα ντουέτο, ουσιαστικά μια νέα επανεκτέλεση της διαχρονικής επιτυχίας της πρώτης, «Χαμένα».

Το «Χαμένα», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1996, στον 4πλα πλατινένιο δίσκο «Αρχίζω Πόλεμο» και αποτελεί μία από τις διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή. Το ντουέτο παρουσιάστηκε  από τους δύο καλλιτέχνες πρώτη φορά στο Panik Concert 2023 by opaponline σε μία jazz version κι απέσπασε αμέσως κολακευτικά σχόλια, ενώ για τα ραδιόφωνα διατίθεται σε πιο λαϊκή εκδοχή, και μπορείς να το απολαύσεις στο παρακάτω βίντεο.

Τον περασμένο χειμώνα, ο διάσημος τραγουδιστής χάρισε στο κοινό του ακόμα μια δυναμική σεζόν. Από την πίστα της Αθήνας του Teatro Athens, μαζί με τον Σάκη Ρουβά παρουσίασε ένα πρόγραμμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και πρωταγωνίστησε στην αθηναϊκή διασκέδαση. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματά του για την ερχόμενη σεζόν ενώ εδώ θα βρεις αναλυτικά ποιες μέρες λειτουργεί το κάθε σχήμα τον χειμώνα 2024. Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματα της αγαπημένης τραγουδίστριας. Τον χειμώνα την είδαμε σε μία απόλυτα επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στην πίστα του Nox Athens μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ πλέον αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της και τις επόμενες ζωντανές της εμφανίσεις.

Καίτη Γαρμπή – Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδούν μαζί το «Χαμένα»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024