211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Θοδωρής Φέρρης και Josephine συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους

Θοδωρής Φέρρης Josephine συνεργασία Ποσειδώνιο 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Ποσειδώνιο».

Το Posidonio, αυτό το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, φιλοξενεί για μια ακόμα σεζόν ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα της νυχτερινής διασκέδασης: τον Θοδωρή Φέρρη και την αιθέρια Josephine. Με κάθε εμφάνισή τους, καταφέρνουν να κλέψουν τις καρδιές και τα βλέμματα του κοινού, προσφέροντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια.

Η επανέναρξη των εμφανίσεων τους την περασμένη Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, σηματοδότησε και την έναρξη μιας νέας περιπέτειας για το δίδυμο, με κάθε Παρασκευή και Σάββατο να είναι αφιερωμένα στη μουσική και τον χορό. Και ενώ οι εβδομαδιαίες εμφανίσεις τους αποτελούν πλέον θεσμό, η ανανεωμένη πρότασή τους φέρνει μια φρέσκια αύρα στο νυχτερινό τοπίο.

Το σχήμα υπόσχεται να παραμείνει στο Ποσειδώνιο για όλο τον χειμώνα του 2024, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε όσους αναζητούν έναν προορισμό γεμάτο ζωντάνια και διασκέδαση. Και με ένα ανανεωμένο teaser για τη συνεργασία τους αυτή τη σεζόν, το Ποσειδώνιο υπόσχεται να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διασκέδασης στην Αθήνα.

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, το αγαπημένο νυχτερινό στέκι με το συναρπαστικό δίδυμο του Θοδωρή Φέρρη και της Josephine ξεπηδά ως ένας αστέρι που λάμπει στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης για όλους όσους το επισκέπτονται.

Posidonio: Θοδωρής Φέρρης και Josephine συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024