211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Το πάρτι άρχισε με Θεοδωρίδου – Κακοσαίο

Ακτή Πειραιώς νατασα θεοδωριδου κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το σχήμα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.

Μετά την περσινή επιτυχία που σημείωσαν στην Ακτή Πειραιώς, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος επιστρέφουν για μια ακόμα φορά στο φωτεινό σκηνικό του νυχτερινού κέντρου. Με μια σειρά εκπληκτικών εμφανίσεων, αναμένεται να αναστατώσουν το κοινό και να αναδειχθούν για μια ακόμα σεζόν ως αστέρια της διασκέδασης του χειμώνα 2024.

Έτσι, και τον χειμώνα 2024 θα δούμε αυτό το μοναδικό σχήμα να κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις και να είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διασκέδασης. Η πρεμιέρα τους σε ένα από τα πιο ιστορικά μπουζούκια της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ έκτοτε το σχήμα θα είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Δες αναλυτικά τα Μπουζουκια Αθηνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το σχήμα θα ολοκληρώνουν οι Αlcatrash που δίνουν τη δική τους μοναδική νότα ανοίγοντας τις βραδιές και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τη συνέχεια της βραδιάς. Η πρεμιέραέγινε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 και παρακάτω θα δεις στιγμές από την βραδιά αυτή.

Ακτή Πειραιώς: Το πάρτι άρχισε με Θεοδωρίδου – Κακοσαίο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024