211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

TONIS SFINOS- AKANTHUS- SFERA SUMMER FESTIVAL

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΚΑΝΘΟΥΣ CLUB ΤΟΝΙΣ ΣΦΗΝΟΣ

Σε μια μοναδική βραδιά θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, τον μοναδικό και ανεπανάληπτο Τόνυ Σφήνο. Ο… international playboy θα εμφανιστεί στο stage του Akanthus  Club και θα μας χαρίσει ένα ξεχωριστό σόου, πολύ χορό, και ένα  μουσικό ταξίδι σε 70s και 80s εποχές, στα πλαίσια του Sfera Summer Festival, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον στην πόλη. Άλλωστε, κάθε φορά που ο ίδιος εμφανίζεται κάπου, γίνεται το απόλυτο talk of the town, αφού καταφέρνει να προσφέρει ένα θέαμα που κανείς δεν μπορεί να βρει αλλού.

Οι αγαπημένες 70s επιτυχίες που μας τραγουδά, το τρελό κέφι που τον χαρακτηρίζει πάντα, το αστείρευτο χιούμορ και τα… τσικάκια του, που πάντοτε τον ακολουθούν σε όλες του τις εμφανίσεις, συνθέτουν ένα κλίμα ατελείωτης γιορτής, που όλοι ανεξαιρέτως θα ήθελαν να ζήσουν. Ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης, που καμία σχέση δεν έχει με τις κλασικές ζωντανές εμφανίσεις των υπολοίπων καλλιτεχνών, και μας κάνει να διασκεδάζουμε κάθε φορά στο έπακρο.

Και τώρα, θα ζήσουμε και πάλι τη ζωντάνια, το κέφι και την ανεβασμένη του διάθεση από το Akanthus. Μια μικρή αλλά μεστή γεύση από Τόνυ Σφήνο, μέχρι το ξεκίνημα των χειμερινών του εμφανίσεων, που το κοινό του περιμένει εναγωνίως. Να είστε όλοι εκεί!

ΑΚΑΝΘΟΥΣ ΤΟΝΙΣ ΣΦΗΝΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το Τηλέφωνο κρατήσεων για το Ακάνθους Τόνις Σφήνος είναι : 211 770 75 70

AKANTHUS TONIS SFINOS ΕΙΣΟΔΟΣ – ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Η τιμή φιάλης για το Ακάνθους είναι 100/5Άτομα και η εισοδος με ποτό είναι 15 Ευρώ.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024