211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τον Γιώργο Τσαλίκη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νέο του τραγούδι γνωρίζει και πάλι πρωτόγνωρη επιτυχία

Είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που μας χαρίζουν non stop μεγάλες επιτυχίες. Ο Γιώργος Τσαλίκης ξέρει πολύ καλά να κάνει τις καλύτερες επιλογές και να δίνει στο κοινό του τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Και φυσικά, ο κόσμος ανταποκρίνεται και αναδεικνύει τα νέα του κομμάτια στα πιο δυνατά hit που χορεύονται ασταμάτητα από τους θαυμαστές του.

Και τώρα, έρχεται να μετρήσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία στο ήδη μεγάλο βιογραφικό του. Μια από τις τελευταίες κυκλοφορίες του, το ντουέτο του με την Γωγώ Τσαμπά «Βοήθα Παναγιά», έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά του κοινού και υπάρχουν και αποδείξεις! Οι προβολές του κομματιού στο Youtube έχουν ξεπεράσει ήδη τις 800.000 μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος, ενημέρωσε το κοινό για την επιτυχία του αυτή, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook αλλά και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την στήριξη που του δείχνουν πάντα, μιας και εκείνοι είναι υπεύθυνοι για την ανάδειξη μιας ακόμα μεγάλης επιτυχίας. Ανυπομονούμε για τον ερχόμενο χειμώνα, όπου ο τραγουδιστής θα μας χαρίσει και πάλι όλα τα αγαπημένα του τραγούδια ζωντανά -ανάμεσά τους και αυτή την τελευταία του κυκλοφορία- και θα προσφέρει την καλύτερη διασκέδαση στην πόλη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024