211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίνο: Ένα Νέο Κεφάλαιο στην Δισκογραφική Του Πορεία

Νίνο επιτυχιες νεα δισκογραφικη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα αρχή για τον καλλιτέχνη.

Ο ΝΙΝΟ, ένας από τους πλέον ονομαστούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής, ανακοίνωσε πρόσφατα μια συναρπαστική εξέλιξη στην καριέρα του. Μετά από δεκαετίες στον χώρο της μουσικής και με αμέτρητες επιτυχίες που έχουν χαράξει βαθιά το όνομά του στη μνήμη μας, υπέγραψε ένα νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του μουσικά βήματα – τη Heaven Music.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή στην πολυετή πορεία του, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο για μελλοντικές δημιουργικές εξελίξεις που θα συγκινήσουν το κοινό. Ο CEO της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης, μαζί με το επιτελείο της δισκογραφικής εταιρείας, υποδέχτηκαν τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας, δημιουργώντας ένα κλίμα ενθουσιασμού που αντανακλούσε τη σπουδαιότητα αυτής της συνεργασίας. Η συνεργασία ανάμεσα στον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και την Heaven Music σφραγίζεται με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού με τίτλο “Μέχρι Τέλους”. Αυτή η συνεργασία υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει ο καλλιτέχνης και να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή δημιουργίας για εκείνον.

Παράλληλα, τον αγαπημένο καλλιτέχνη απολαμβάνουμε σε μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων στον χώρο του Romeo Club, μαζί με τον Νικηφόρο. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι σε ένα από τα πιο ιστορικά μπουζούκια της Αθήνας. Δες αναλυτικά τα Μπουζουκια Αθηνας καθε Πεμπτη.

Νίνο: Ένα Νέο Κεφάλαιο στην Δισκογραφική Του Πορεία

Νίνο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024