211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σε Χρειάζομα το νέο τραγούδι της Πάολα;

Σε Χρειάζομαι στιχοι παολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Παολα  Σε χρειαζομαι

Η Πάολα, μια τραγουδίστρια που καμία σεζόν δε μένει εκτός νέων κυκλοφοριών, παρουσιάζει το νέο της single «Σε Χρειάζομαι».

Το νέο κομμάτι, που όπως έχει γίνει γνωστό αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, αναμφίβολα θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες επιτυχίες της σεζόν, ενώ παρακάτω μπορείς να ακούσεις το teaser και να πάρεις μια γεύση από τη νέα επιτυχία.

Στο εν λόγω κομμάτι συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Θεοφάνους, έπειτα από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που μας χάρισαν στο παρελθόν, καθώς τη μουσική υπογράφει αυτός, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Θάνο Παπανικολάου.

Παράλληλα, η συνεργασία της με τον Νίκο Μακρόπουλο θα συνεχίσει και φέτος. Ύστερα από το καλοκαίρι που τους απολαύσαμε στην πίστα του Mamounia Live στη Θεσσαλονίκη, το σχήμα θα κατηφορίσει σύντομα και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην πίστα του Fever για έναν μοναδικό χειμώνα, ένα από τα πιο διασημα μπουζούκια της Αθήνας. Δες αναλυτικά αυτή τη στιγμή ποια είναι τα κεντρα διασκεδασης που είναι ανοιχτά.

Σε Χρειάζομαι: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Πάολα;

https://www.youtube.com/watch?v=enJlbrVJfUk

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024