211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κάντε μου παρέα: Ο Ηλίας Βρεττός σε ένα νέο τραγούδι

Κάντε μου παρέα stixoi βρεττος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί; Άκουσε το teaser!

«Κάντε μου παρέα». Αυτός είναι ο τίτλος της νέας και πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας του αγαπημένου καλλιτέχνη,  Ηλία Βρεττού που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την Panik Records.

Η δισκογραφική τους εταιρεία μάλιστα μοιράστηκε το teaser, μέσα από το οποίο μας έδωσε μια γεύση του τραγουδιού που έρχεται σε λίγες μέρες, δηλαδή στις 16 Οκτωβρίου.

Ποιοι είναι οι συνθέτες της νέας αυτής επιτυχίας; Τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική υπογράφει η Ναταλία Γερμανού. Φυσικά, το τραγούδι θα συνοδεύεται από music video σε σκηνοθεσία ᴅᴀɴɴʏ ɴᴛᴀʀʟᴀs.

Τον προηγούμενο χειμώνα, τον τραγουδιστή είδαμε σε εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, στην Αθήνα τον απολαύσαμε στο Mezzo Athens μαζί με την Demy.

Και τώρα, ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται για ένα ακόμα βήμα, καθώς θα επιστρέψει για ακόμα μια σεζόν εκεί, αυτή τη φορά, συνοδευόμενος από τον Αναστάσιο Ράμμο, με την πρεμιέρα τους να αναμένεται πάρα πολύ σύντομα – εδώ θα βρεις ποια σχήματα στα μπουζούκια Αθήνας είναι ανοιχτά και ποιες μέρες θα τα βρεις.

Κάντε μου παρέα: Ο Ηλίας Βρεττός σε ένα νέο τραγούδι

Μια ακόμα νέα κυκλοφορία που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας και μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024