211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τι Σου Ζήτησα Ρε Αλήτη Κατερίνα Λιόλιου Στίχοι

Σε Ότι Έχω Ιερό - κατερινα λιολιου -στιχοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα επιτυχία.

Το ελληνικό μουσικό στερέωμα ανανεώνεται και πάλι με την επιστροφή της Κατερίνας Λιόλιου, η οποία κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της με τίτλο “1994”. Με έντονη προσδοκία και ανυπομονησία, οι φίλοι της μουσικής της περίμεναν με ανυπομονησία την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της δίσκου.

Το άλμπουμ αυτό, που είναι δημιούργημα της Panik Platinum, περιλαμβάνει 11 μοναδικά τραγούδια που υπόσχονται να αγγίξουν τις ψυχές των ακροατών. Μέσα σε αυτά, βρίσκονται και δύο από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της Κατερίνας, το αγαπημένο “Πάω στο νησί” και το συναρπαστικό “Η Δική μου η Τρέλα”.

Ωστόσο, το “1994” δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά τα δύο κομμάτια. Ένα ακόμα νέο τραγούδι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το “Τι Σου Ζήτησα Ρε Αλήτη“, με μουσική και στίχους του ταλαντούχου Βασίλη Δήμα.

Τι Σου Ζήτησα Ρε Αλήτη Κατερίνα Λιόλιου Στίχοι

Τι χρωστάω δεν μου είπες
για όλα αυτά που μου ‘χεις δώσει
με την ώρα, με τον χρόνο
πότε αρχίζει η πρώτη δόση.

Ας αρχίσουμε απο το ένα
σ’ αγαπάω μου ‘χες πει
που να ήξερα τις νύχτες
πως θα είμαι μοναχή.

Μπροστά σου δεν γονάτισα
ούτε ποτέ μου λύγισα
τι σου ζήτησα ρε αλήτη
λίγη αγάπη ζήτησα.

Όταν με έκανες δικιά σου
στην παγίδα είχα πέσει
ότι μέσα στην καρδιά σου
είχες και για ‘μένα θέση.

Πάρε τον εγωισμό σου
και όλα σου τα ψέματα
απο σένα την αγάπη
και τον πόνο έμαθα.

Μπροστά σου δεν γονάτισα
ούτε ποτέ μου λύγισα
τι σου ζήτησα ρε αλήτη
λίγη αγάπη ζήτησα,
τι σου ζήτησα ρε αλήτη
λίγη αγάπη ζήτησα.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο Club 22, μαζί με συνεργάτες όπως ο Πάνος Κιάμος και ο Τόνι Σφίνος. Το Club 22 γίνεται η αγαπημένη σκηνή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία, με μουσική που αγγίζει κάθε γούστο.

Με αυτόν τον τρόπο, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό της με το ταλέντο και την ενέργειά της, υπόσχοντας να μας ταξιδέψει σε νέους μουσικούς κόσμους με κάθε νέα της κυκλοφορία – δες εδώ όλα τα σχήματα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024