211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης: Πού θα τον δούμε σε ένα μοναδικό live;

Θοδωρής Φέρρης Φταίως και Εγώ τραγούδι music video
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια ξεχωριστή εμφάνιση για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», καθώς το Panik Concert 2023 θα φιλοξενήσει έναν αξεπέραστο συνδυασμό καλλιτεχνών από την συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρεία. Ανάμεσα σε αυτούς τους εκπληκτικούς καλλιτέχνες θα βρίσκεται και ο Θοδωρής Φέρρης.

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που έχει αγαπηθεί για την εκρηκτική του παρουσία και το ταλέντο του. Η παρουσία του Φέρρη στο Panik Concert 2023 αναμένεται να προσθέσει μια άλλη διάσταση στο μουσικό γεγονός, προσφέροντας στο κοινό μια συναρπαστική εμπειρία και αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της ύπαρξης του συγκεκριμένου, στο ρόστερ της εταιρείας.

Θοδωρής Φέρρης: Πού θα τον δούμε σε ένα μοναδικό live;

Τι άλλο θα μας παρουσιάσει ο Θοδωρής Φέρρης;

Πέρσι, η πίστα του Ποσειδώνιο υποδέχθηκε για πρώτη φορά τον νέο της οικοδεσπότη, Θοδωρή Φέρρη σε μια πρεμιέρα που ξεσήκωσε και μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην πόλη της Αθήνας.

Με απόλυτη ενέργεια και διάθεση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με την εκρηκτική Josephine, ανέβηκαν στην πίστα του αγαπημένου και ιστορικού στεκιού της παραλιακής και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που – όπως θα ήταν αναμενόμενο – έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι εμφανίσεις ξεκίνησαν ξανά την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής– , 25 Αυγούστου και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι και πάλι κοντά στο κοινό του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024