211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Επιστρέφει δισκογραφικά με νέο single

Ηλίας Βρεττός που τραγουδαει εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μοιράστηκε ένα βίντεο όπου μας δίνει μια γεύση από αυτή την κυκλοφορία.

Η νέα επιτυχία του Ηλία Βρεττού με τίτλο “Συμπαράσταση” ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records, υποσχόμενη να αγγίξει τις καρδιές των ακροατών με τον μοναδικό της στίχο. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα συναρπαστικό βίντεο, δίνοντας μια ιδέα του τραγουδιού και αποκαλύπτοντας το ποιος βρίσκεται πίσω από τους στίχους και τη μουσική.

Η έμπειρη τραγουδοποιός Ναταλία Γερμανού φέρνει την υπογραφή της σε αυτό το κομμάτι, προσθέτοντας μια επιπλέον μεγάλη επιτυχία στη δημιουργική της πορεία. Με μια καριέρα που απλώνεται σε δεκαετίες και με σημαντικές συνεργασίες σε κορυφαία έργα της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Γερμανού φέρνει την χαρακτηριστική της δεξιοτεχνία και την ευαισθησία της στο τραπέζι, παρουσιάζοντας ένα τραγούδι πλούσιο σε συναίσθημα  και εκφραστικότητα.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να είναι εκείνη που θα ενώσει τις δυνάμεις δύο μοναδικών καλλιτεχνών και θα δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που θα αγγίξει το κοινό με την αυθεντικότητά του και το βάθος των συναισθημάτων που μεταφέρει. Με τον Βρεττό στα φωνητικά και τη Γερμανού στη δημιουργία, η “Συμπαράσταση” υπόσχεται να είναι μια ακόμα αξέχαστη προσθήκη στον πλούσιο μουσικό κατάλογο της Ελλάδας.

«Συμπαράσταση» είναι ο τίτλος της νέας επιτυχίας του Ηλία Βρεττού που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την Panik Records. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το οποίο μας έδωσε μια γεύση και αποκάλυψε ότι τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η έμπειρη Ναταλία Γερμανού.

Τον χειμώνα που μας πέρασε, τον τραγουδιστή είδαμε σε εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα τον απολαύσαμε στο Mezzo Athens μαζί με την Demy. Τώρα, ο καλλιτέχνης θα επιστρέψει για ακόμα μια σεζόν εκεί, αυτή τη φορά, συνοδευόμενος από τον Αναστάσιο Ράμμο, με την πρεμιέρα τους να αναμένεται πάρα πολύ σύντομα – δες εδώ όλες τις πρεμιέρες που έρχονται.

Ηλίας Βρεττός: Επιστρέφει δισκογραφικά με νέο single

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024