211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: Σε Μια Ζωντανή Εμφάνιση Στην Αθήνα Σύντομα

Γιώργος Λιβάνης εμφανισεις μπουζουκια κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Γιώργος Λιβάνης σε μια ακόμα μια ξεχωριστή εμφάνιση. 

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια σπάνια μουσική εμπειρία για το κοινό της λαϊκής μουσικής, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», καθώς η γνωστή δισκογραφική εταιρεία ανακοίνωσε το επερχόμενο Panik Concert 2023.

Πρόκειται για ένα δυνατό και μοναδικό γεγονός που θα συγκεντρώσει το πλέον δυναμικό και επιτυχημένο ρόστερ καλλιτεχνών της, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και ψυχαγωγία.

Μέσω των social media, η είδηση έχει ήδη εξαπλωθεί, δίνοντας στους φίλους της μουσικής την ευκαιρία να προετοιμαστούν για αυτό το σπουδαίο γεγονός.

Εκτός από τον αγαπημένο τραγουδιστή, δηλαδή ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί, έχουν ανακοινωθεί και άλλα ονόματα που θα χαρίσουν το ταλέντο τους στη σκηνή του, όπως η δυναμική Ήβη Αδάμου, ο εκρηκτικός Νίκος Απέργης και ο εξαιρετικά ταλαντούχος Δήμος Αναστασιάδης.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα μουσικό γεγονός που θα σημαδέψει τον Οκτώβριο και θα φέρει τα πάνω κάτω και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το μήνα αυτό.

Δες παρακάτω το ποστ που έκανε η δισκογραφική εταιρεία για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Γιώργος Λιβάνης: Σε Μια Ζωντανή Εμφάνιση Στην Αθήνα Σύντομα

Τι άλλο θα μας παρουσιάσει ο Γιώργος Λιβάνης;

Παράλληλα, ο διάσημος και επιτυχημένος καλλιτέχνης τον χειμώνα εμφανίστηκε στη γνωστή πίστα της Αθήνας, «Fantasia», δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο.

Τους δύο τραγουδιστές πλαισίωναν η Ανδρομάχη και η Μορφούλα Ιακωβίδη, αλλά και στο Casper at verykoko στη Θεσσαλονίκη, κάθε Πέμπτη – δες εδώ τα σχήματα που λειτουργούν Πέμπτη στην Αθήνα.

Πλέον, αναμένουμε τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναρπάσουν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024